Nov 9, 2010

true colors



Η Νορβηγίδα Ane Brun είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Θα ακολουθήσει ένα μικρό αφιέρωμα σε επόμενο post. Εδώ θα ακούσουμε και θα δούμε το true colors που ήρθε και έδεσε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ημερών ως ανάγκη περισσότερο...




To "True Colors" είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε από τους Billy Steinberg και Tom Kelly. Ήταν ο τίτλος και το πρώτο τραγούδι από το δεύτερο album της Cyndi Lauper.





Και μία εκτέλεση με την Eva Cassidy




η φωτογραφία είναι δανεισμένη από εδώ


6 comments:

misirlouka said...

επιτελους καινουργιο post!!!ΘΑΥΜΑΣΙΟ!!!..την εκδοχη της cassidy δεν την ειχα ακουσει...

misirlouka said...

kai sto box σας παιζουν οι archive που τους λατρευυυωω!!!

Margo said...

Καλησπέρα Μισιρλού! :)
Σε αυτό το blog είμαι με τρεις ακόμη φίλους bloggers που για προσωπικούς λόγους ο καθένας απέχει αυτόν τον καιρό από την μπλοκογειτονιά. Γι' αυτό και η μουσική μας γωνιά έχει μελαγχολήσει κάπως και φυσικά αναρτά πιο αραιά. Όταν το πάρω απόφαση πως είμαι πια μόνη τότε θα αλλάξω ρυθμούς.

Σ' ευχαριστώ θερμά για την παρέα:)

Διάττων said...

Μπορεί "True Colors" να είναι ο τίτλος, "True Song" θα το ονόμαζα εγώ! Πραγματικά, πολύ ωραίο τραγούδι! Γνωστή η Ane Brun, οπότε πιστεύω να της γίνει το αφιέρωμα, όπως υποσχέθηκε...η παρούσα ιστοσελίδα. Καλό, μάλιστα, στη λειτουργία μιας ιστοσελίδας να μετέχουν περισσότερα του ενός άτομα - αρκεί βέβαια να ομογνωμούν - γιατί έτσι εξασφαλίζεται η επιβίωσή της αλλά ακόμα και η μακροημέρευσή της... Αλλιώς μιλάμε για ιστοσελίδες που τις λειτουργούν...διάττοντες...

Margo said...

@Diatton..

Το αφιέρωμα θα γίνει γιατί για μένα είναι πολύ καινούργια και είναι μια ευκαιρία ψάχνοντας, να την γνωρίσω καλύτερα.

Έχεις δίκιο στα περί ιστοσελίδας η ομάδα την κρατά καλύτερα.. με τα παιδιά έχουμε δέσει, έτυχαν όμως και στους τρεις πολλά.. δύσκολες εποχές για όλους μας. Ελπίζω να επανέλθουμε γιατί όλοι αγαπάμε το sound of silence.. βέβαια δεχόμαστε και καινούργιους στην παρέα αν σε ενδιαφέρει:)

Καλή σου νύχτα!

KitsosMitsos said...

Όμορφα :-)