Apr 21, 2010

αγάπη.exe @ sound of silence

Μετά από προτροπή της αγαπητής Νέλλης θα κάνω την ανάρτηση για το προγραμματάκι «αγάπη.exe» και εδώ...είναι απλά υπέροχο σαν ιδέα...


...με πολύ α.γ.ά.π.η λοιπόν από όλη την ομάδα του «Sound Of Silence» για όλους εσάς που μας διαβάζετε και ακούτε τις μουσικές μας.
Π = ΠΕΛΑΤΗΣ

Τ.Υ. = ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΤ.Υ.: Παρακαλώ, πως μπορώ να βοηθήσω;

Π: Χμ... μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται "Αγάπη". Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;

Τ.Υ.: Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;

Π: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;

Τ.Υ.: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο "Η Καρδιά μου". Μπορείτε να την εντοπίσετε;

Π: Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το "Αγάπη" ενώ τρέχουν τα άλλα;

Τ.Υ: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα;

Π: Μισό λεπτό να δω... υπάρχει ένα που λέγεται "Παλιά Τραύματα", "Χαμηλή Αυτοεκτίμηση", ένα άλλο "Μνησικακία" και "Εκδίκηση".

Τ.Υ.: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα 'Αγάπη', θα διαγράψει βαθμιαία αυτά τα προγράμματα αυτά από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα "Αγάπη" θα αντικαταστήσει το "Χαμηλή αυτοεκτίμηση" με μια άλλη ενότητα που λέγεται "Υψηλή αυτοεκτίμηση". Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: "Μνησικακία" και "Εκδίκηση". Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος 'Αγάπη'.

Π: Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε;

Τ.Υ.: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει 'Εκκίνηση' και επιλέξτε το πρόγραμμα "Συγχώρεση" και κάνετε ένα κλικ. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα.

Π: Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ... όμως το πρόγραμμα "Αγάπη" ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Τ.Υ.: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες "Καρδιές" για να κάνετε αναβάθμιση.

Π: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: 'Error - Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις'... τι είναι αυτό;

Τ.Υ.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές "Καρδιές" αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στη δική σας "Καρδιά". Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.

Π: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα;

Τ.Υ.: Κατεβάστε το πρόγραμμα "Αποδοχή εαυτού" και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: "Συγχώρεση εαυτού", "Συνειδητοποίηση της αξίας μου", "Αναγνώριση των ορίων μου".

Π: Εντάξει, το έκανα.

Τ.Υ.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο "Η Καρδιά μου". Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα "Αρνητική Κριτική", "Φλυαρία". Μετά πηγαίνετε στο Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.

Π: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος "Η Καρδιά μου" αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα "γαλήνη" και "πληρότητα" αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στο φάκελο "Η Καρδιά μου". Είναι φυσιολογικό αυτό;

T.Y.: Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα "Αγάπη" είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, γι' αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση.

Π: Σε ευχαριστώ, Θεέ μου.


...και μερικά όμορφα τραγούδια για την αγάπη...NAT KING COLE ... L-O-V-E


DIANA KRALL ... Love Letters


SADE ... Lover's Rock


ANITA BAKER ... Sweet Love


[update].....thank u Mr. Asteroid :) ...αγαπάμε Bette Midler!

BETTE MIDLER ... The Rose
...have a nice day all!
***

9 comments:

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Επειδή πολλά συζητήσαμε για την αγάπη εσχάτως, αντί σχολίου, ιδού:

Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razοr
that leaves your soul to bleεd

Some say love it is a hunger
an endless aching need
I say love it is a flower
and you it's only seed.

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of walking that never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dying
that never learns to live.

When the night has been too lonely
and the road has been too long
and you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winter
far beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose.

Livingathens said...

Το μόνο που θα ήθελα είναι αν κυκλοφορήσει το πρόγραμμα για την αγάπη σε μορφή αλγορίθμου ή κώδικα να μου το στείλετε γιατί στην εγκατάσταση το δικό μου πακέτο κολλάει πια ότι και να κάνω! Πέρα από την πλάκα ήταν πάρα πολύ καλό το κείμενο και ήθελα να πω συγχαρητήρια και καλημέρα

Margo said...

Α Π Ι Θ Α Ν Ο !!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς που άνοιξα τον υπολογιστή Παύλο, είμαι εδώ και μέρες κρεμασμένη σε μια σκάλα και βάφω:)
Τέλειο το κείμενο, μου έφτιαξε τη μέρα λέμε:))

Μπήκα και σε σένα και είδα ότι επέλεξα να ακούγεται το ίδιο τραγούδι. Αθάνατος Nat King Cole!
Καλημέρες και φιλιάαααα:)

k said...

έχεις επιτεθεί από παντού έτσι! τρελό promotion σοτ πρόγραμμα!!! μιλάμε για marketing όχι αηδίες! ωχ! τα exe δεν εγκαθιστούνται σε leopard! dead end! βλέπω μπλε οθόνη! Houston, we have a problem!

CsLaKoNaS said...

Πωπωπω τι κομματάρες μπαίνουν στο τέλος! Από Nat King Cole μέχρι Sade!

Δε χρειαζόταν το executable κειμενάκι για την αγαπη !!!

logia said...

και πάνω που είπα να ετοιμαστώ για την εγκατάσταση, πήρα τα εγχειρίδια ανα χείρας, μου πέταξες τις μουσικές σου επιλογές και με αποσυντόνισες, με απογείωσες καλύτερα...
άντε τώρα να δουλέψω...

dodo said...

Υπέροχο! Θα έβαζα πολλά ακόμη θαυμαστικά, αλλά να μη σάς ζαλίσω :-)

marios104 said...

Αν το πρόγραμμα της αγάπης κυκλοφορούσε και σε ιό , μετά χαράς θα τον σκορπούσα στους σκληρούς δίσκους πολλών (δυσ)λειτουργικών ανθρώπινων συστημάτων... Από τις ευφυέστερες αναρτήσεις που έχω διαβάσει τελευταία, keep on bringing us the warm side.
Τα κομμάτια ένα κι ένα - θα βάλω τη σελίδα σου screensaver μαζί με το αγάπη.exe

ολα θα πανε καλα... said...

Δε θα βαριέμαι να λέω για τις φοβερές επιλογές-κομματάρες που επιλέγεις και γι αυτό το κείμενο περί αγάπης,το τόσο πραγματικό και μεταφορικό μαζί.