Jun 1, 2010

...Out Of nOise...

...κάτι διαφορετικό... ...πιο πειραματικό... ατμοσφαιρικά μινιμαλιστικό...

R.Y.U.I.C.H.I... S.A.K.A.M.O.T.O

...Out Of nOise...


 

 ...στην συγκεκριμένη σύνθεση ο Sakamoto παίζει σε δύο πιάνο ταυτόχρονα...το ένα είναι συνδεμένο με έναν υπολογιστή και υπάρχει μια ηχητική μετατόπιση...κάτι σαν echo...η μελωδία είναι πολύ απλή...αν θέλετε μπορείτε να δείτε και αυτό το βιντεάκι, που εξηγεί πάρα πολλά για αυτό το θέμα...όπως επίσης και την οικολογική πλευρά αυτής της δουλειάς και των συναυλιών «Playing the Piano 2009», που ακολούθησαν με την παρουσίαση του νέου δίσκου «Οut Οf nΟise» όπως και της νέας συλλογής "Playing the Piano" [επίσης πολύ καλή]...




 


 


 ...w.w.w...

http://www.sitesakamoto.com/index.php





...ένα τελευταίο...live... :)

   

...ελπίζω να σας αρέσει η μουσική...δώστε της λιγάκι χρόνο...άκουσα τον δίσκο αρκετές φορές μέχρι να τον αγαπήσω πραγματικά...διότι και εγώ δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτούς του ήχους...μου αρέσει όμως πολύ ο Ryuichi Sakamoto και ήθελα να ανακαλύψω αυτή την πιο πειραματική και μινιμαλιστική του πλευρά...από καιρό θέλω να κάνω αυτή την ανάρτηση...τελικά να που βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή... ...ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αγαπητές Νέλλη & Margo. ...e.n.j.o.y. .t.h.e. .m.u.s.i.c.!
***

3 comments:

Margo said...

Παυλάκοοοοο και τα σχόλια αντιγράφουμε:)) αλλά δεν πειράζει θα σου ξαναγράψω ότι το συνέχισες ιδανικά. Το τελευταίο καιρό χάνομαι σε τέτοιες μουσικές.. είναι η ανάγκη να ξεφύγω από "τ' ανθρώπινα κατορθώματα"

Καλή σου μέρα:-)

{.πavλος.} said...

lol...pws 8a to kanw ayto?

kalimeraaaaa...olh mera...omorfa.

logia said...

Παύλο

τέλεια ανάρτηση και λατρεύω τον Σακαμότο!!!!

Η μουσική του σε ταξιδεύει
πλάθει εικόνες από μόνη της

πόσο απλές μελωδίες και ευγενικές και τι όμορφα που εξελίσσονται...


και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση!!!

καλημέρα σε όλους