Nov 25, 2009

Personal Jesus


Μετά τον γλυκό Gregoire περνάμε στον γλυκό Marylin Manson :). Ροκάρουμε δηλαδίς λίιιγο πιο αγριεμένοι! Ν' ανάψουν λίγο τα αίματα γιατί από αύριο η θερμοκρασία πέφτει! Όχι όχι, δεν είμαι ιδιαίτερα μερλινμανσική, απλά το συγκεκριμένο κομμάτι το ερμηνεύει όπως ακριβώς το θέλω!
Δίνω πληροφορίες τώρα που ίσως οι φιλομανσικοί να γνωρίζουν αλλά εγώ τώρα μαθαίνω. Το όνομά του το βαφτιστικό (αυτό δηλαδή που πήρε στην κολυμπήθρα) είναι Brian Hugh Warner. Γενηθείς 5 Ιανουαρίου του 1969 (αιγόκερως). Το όνομα του προήλθε από την γνωστή σε όλους Μεριλυν Μονροε και τον δολοφόνο Charles Manson. "I picked that as the fakest stage name of all to say this is what show bussiness is, fake", λέει (άμα έχεις έμπνευση...). Ανατριχιάσατε; Τα μέλη του συγκροτήματός του έχουν επίσης ονοματεπώνημο σταρ και δολοφόνου! Έχω κι άλλες πληροφορίες! Έχει 8 τατουάζ (μόνο;). Φιλοσοφικές επιρροές: Alister Crowley, Friedrich Nietzsche, Freud, Σατανισμός, ο Χριστιανισμός, ο Δρ Suess, Darwin... (κατασταλαγμένος). Μισούσε τους γονείς του και είναι ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην Αμερική. Σπούδασε δημοσιογραφία και θέατρο. Φαντάσου να τον είχες συμφοιτητή! Σκιάχτηκα!
Αν θέλετε τώρα πιο σοβαρές πληροφορίες, περί δισκογραφίας και όλης της βιογραφίας του, σας παραπέμπω (αφού φρεσκάρατε τα γαλλικά σας, περνάμε στα εγγλεζικά) εδώ. Να με συγχωράτε! Κάτι αξιόλογο ελληνηστί δε βρήκα!
Αφιερώσεις στα σχόλια! Ένας ένας! Μην σπρώχνεστε!
Απολαύστε υπεύθυνα!







9 comments:

b|a|s|n\i/a said...

απίστευτη αυτή η εκτέλεση όντως. και εκπληκτική είναι και το sweet dreams των eurythmics που έχουν κάνει. καλησπέρα σου! γκούχου. ;)

k said...

Είναι δυνατή εκτέλεση η άτιμη! Πολύ καλό και το sweet dreams. Είχα καιρό να το ακούσω! Έβαλα να θυμηθώ και video clip αλλά είπα να κοιμηθώ με ευχάριστες εικόνες και το σταμάτησα! καλησπέρα ή καληνύχτα; γκούχου

logia said...

Σιγά ρε κορίτσια, δε σας προλαβαίνω...
δεν πρόλαβα να ακούσω τον Gregoire και έκανε έφοδο ο Marylin... όχι τίποτ' αλλο μα θα ματάρθει η σειρά μου και δεν θα είμαι έτοιμη...

καλημέρααααα με γκάζιαααααα

Margo said...

Βρε Kaya είπαμε να ροκάρουμε όχι κι έτσι.. χεχεχεχε καλόοοο μόνο να το ακούς όχι να τους βλέπεις.. όπως και το sweet dreams!!!

Καλημέρααααα..:)

k said...

Κόλλησε το πόδι στο γκάζι logia μου και μας πήρε σβάρνα!! Άσε που θέλαμε να δούμε αν είσαι σε μουσική ετοιμότητα! χι χι χι!
Reach out and touch faith!

καλημέρααααααααααα

k said...

@Margo
This is how I rock girl!!! xe xe xe
Μπήκε ο διάολος (Merilyn) μέσα μου!!!

καλημέρααααααααααα!

Anonymous said...

MAXIMUS

Επιρροές από Nietzsche & Χριστιανισμό; Freud & Σατανισμό; Κάτι δεν πάει καλά εδώ!

Το τραγούδι πάντως άρεσε πάντα :)

Roadartist said...

Τέλειο το κομμάτι αυτό..
Μιλάμε τα σπάει! Καλημέρα!

k said...

Ανώνυμος ή Maximus
Λίγο απ' όλα. Γι' αυτό είναι μπερδεμένος ο άνθρωπος! Είναι εμφανές νομίζω και από την εξωτερική εμφάνιση!

Καλημέρα!

@Roadartist
Indeeeeeeed!

Καλημέρααααα!